הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס קלופים ונקיים
כף שמן בוטנים
כף חמאה רגילה
¼ כוס עלי בזיליקום
¼ כוס עלי נענע
6 כפות גדושות חמאת בוטנים
1 כוס ייןם לבן
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית סוכר
מלח
1/4 כף קורנפלור מהולה במעט יין
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
1.מערבבים בסיר את חמאת הבוטנים היין והפלפל השחור המלח והסוכר מרתיחים
ומניחים בצד.
2.מחממים מחבת על להבה חזקה מאד, מוסיפים חמאה ושמן בוטנים,
מוסיפים את השום ומקפיצים דקה.
מוסיפים את השרימפס ומקפיצים 2 דק'.
3.מוסיפים בזיליקום, נענע ובצל ירוק ומקפיצים ½ דקה.
4.כשהתבשיל מתחיל לבעבע מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומיץ הלימון.
5.נותנים לתבשיל לבעבע שוב תוך ערבוב ומסירים מהאש.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון