הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג שרימפס קלופים ומנוקים
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 חבילה חמאה
100 גרם פרוסות שקדים מולבנים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית פפריקה
קמצוץ צילי גרוס
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את שיני השום
עד להשחמה חלקית.
2.מוציאים את שיני השום מן המחבת ומכניסים לתוכו את
השרימפס.
3.ממליחים ומטגנים את השרימפס עד שהם משנים את צבעם
)דקה או שתיים(.
4.בזמן טיגון השרימפס, מטגנים במחבת נפרד את השקדים
במעט חמאה.
5.ברגע שהשרימפס מוכנים, שופכים עליהם את השקדים
והחמאה.מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון