חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס ברוטב שקדים בנוסח אנטוני מאיה נאפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס ברוטב שקדים בנוסח אנטוני מאיה נאפה
שרימפס ברוטב שקדים בנוסח אנטוני מאיה נאפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס ברוטב שקדים בנוסח אנטוני מאיה נאפה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג שרימפס קלופים ומנוקים
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 חבילה חמאה
100 גרם פרוסות שקדים מולבנים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית פפריקה
קמצוץ צילי גרוס
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את שיני השום
עד להשחמה חלקית.
2.מוציאים את שיני השום מן המחבת ומכניסים לתוכו את
השרימפס.
3.ממליחים ומטגנים את השרימפס עד שהם משנים את צבעם
)דקה או שתיים(.
4.בזמן טיגון השרימפס, מטגנים במחבת נפרד את השקדים
במעט חמאה.
5.ברגע שהשרימפס מוכנים, שופכים עליהם את השקדים
והחמאה.מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מייד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון