הוראות הכנה
מרכיבים
24 יחידות שרימפס קלופים למעט הזנב
¾ כוס קמח
שני שליש כוס בירה
1 ביצה
½1 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות שבבי קוקוס
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים בקערה ביצה, חצי כוס קמח, בירה ואבקת אפייה לתערובת חלקה. בנוסף מכינים בכלי נפרד את שארית הקמח ובכלי נפרד את שבבי הקוקוס. מחזיקים את החסילון מהזנב וטובלים בקמח. מנערים עודפי קמח. טובלים את החסילון בבלילת הבירה. מנערים עודפים. מגלגלים בשבבי הקוקוס ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל החסילונים. מניחים את התבנית עם החסילונים במקרר לחצי שעה לפחות.
מחממים את השמן העמוק. מטגנים את החסילונים בשמן כשתיים עד שלוש דקות או עד להזהבה יפה. מניחים על נייר סופג.
מגישים חם עם רוטב צ'ילי חריף מתוק בצד ועם רוטב סויה חריף בצד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון