חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס בשבבי קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בשבבי קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
24 יחידות שרימפס קלופים למעט הזנב
¾ כוס קמח
שני שליש כוס בירה
1 ביצה
½1 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות שבבי קוקוס
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים בקערה ביצה, חצי כוס קמח, בירה ואבקת אפייה לתערובת חלקה. בנוסף מכינים בכלי נפרד את שארית הקמח ובכלי נפרד את שבבי הקוקוס. מחזיקים את החסילון מהזנב וטובלים בקמח. מנערים עודפי קמח. טובלים את החסילון בבלילת הבירה. מנערים עודפים. מגלגלים בשבבי הקוקוס ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל החסילונים. מניחים את התבנית עם החסילונים במקרר לחצי שעה לפחות.
מחממים את השמן העמוק. מטגנים את החסילונים בשמן כשתיים עד שלוש דקות או עד להזהבה יפה. מניחים על נייר סופג.
מגישים חם עם רוטב צ'ילי חריף מתוק בצד ועם רוטב סויה חריף בצד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון