הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס קלופים (למעט זנב) ומנוקים (כולל פתיחת הגב והוצאת צינור העיכול)
1 מיכל שמנת לבישול (או שמנת מתוקה)
1 צרור עירית קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת ווק מחממים מעט שמן. מוסיפים ת השום והצ'ילי ומקפיצים קלות. מוסיפים את החסילונים (שרימפס) ומקפיצים עד שמחליפים צבע. מוסיפים את השמנת, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. מוסיפים את העירית, מערבבים ומכבים את האש.
מגישים חם מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון