חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס וקאלמרי אפויים בחמאת בזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון חמוד קל להכנה כיף כמתאבן או לליווי דגים
שרימפס וקאלמרי אפויים בחמאת בזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון חמוד קל להכנה כיף כמתאבן או לליווי דגים
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
250 ג"ר שרימפס ושטופים
250 ג"ר קלמארי
1/4 כוס יין לבן יבש
3 שיני שום פרוסות דק
מעט מרווה קצוצה
מעט טרגון קצוץ
50 גר' חמאת בזיליקום
חומרים להכנת חמאת הבזיליקום :
50 גר' חמאה
כ 20 – עלי בזיליקום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
1 שן שום
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. מערבבים את החומרים להכנת החמאה בבלנדר עד לקבלת
מסה אחידה.
2. מניחים את השרימפס והקלמרי בתבנית, מוסיפים את
יתר המרכיבים ומערבבים.
3. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל 9 – דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון