הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
250 ג"ר שרימפס ושטופים
250 ג"ר קלמארי
1/4 כוס יין לבן יבש
3 שיני שום פרוסות דק
מעט מרווה קצוצה
מעט טרגון קצוץ
50 גר' חמאת בזיליקום
חומרים להכנת חמאת הבזיליקום :
50 גר' חמאה
כ 20 עלי בזיליקום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
1 שן שום
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. מערבבים את החומרים להכנת החמאה בבלנדר עד לקבלת
מסה אחידה.
2. מניחים את השרימפס והקלמרי בתבנית, מוסיפים את
יתר המרכיבים ומערבבים.
3. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל 9 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון