הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג שרימפס נקיים
חצי ק"ג קמח
1 פחית בירה לבנה
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
4 כפות שומשום
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקמח, הבירה, המלח, המוסקט והפלפל השחור לבלילה חלקה, סמיכה ואחידה.
מחממים את השמן בסיר לטיגון.
טובלים את השרימפס בבלילה ולאחר מכן בשומשום. מטגנים בשמן הרותח להזהבה קלה.
מגישים עם רוטב סויה חריף (ע"ע).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון