הוראות הכנה
מרכיבים
½ פלפל אדום חתוך לקוביות של 2 ס"מ
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ
½ פלפל צהוב חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 פלפל צ'יפולטה חתוך לרצועות
1 בצל ירוק פרוס
1 בצל סגול חתוך לרבעים
1 כף שמן זית
3 עלי ריחן טריים
מלח ופלפל
12 טייגר שרימפס קלופים ונקיים
לוויניגרט: ¼ כוס רכז תפוחים
¼ כוס רכז אשכוליות
1 כף שומשום
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הוויניגרט למעט שמן הזית. מוסיפים את שמן הזית תוך כדי ערבוב בזילוף איטי.
מקפיצים במחבת את כל הפלפלים והבצלים מספר דקות. מוסיפים את עלי הריחן ומלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהאש.
במחבת נפרדת מקפיצים את החסילונים במעט שמן זית כשתי דקות, עד שהחסילונים משנים צבעם לוורדרד. מעבירים את החסילונים למחבת הפלפלים ומוסיפים שלוש כפות מהוויניגרט. מצמצמים את הרוטב, מסירים מהאש ומוזגים לצלחת הגשה. מעטרים את המנה בעירית.
מגיש:
מקור: שף עידו סוכר ממסעדת סנטה פה
שתף את המתכון