חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס מקסיקנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס מקסיקנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ פלפל אדום חתוך לקוביות של 2 ס"מ
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ
½ פלפל צהוב חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 פלפל צ'יפולטה חתוך לרצועות
1 בצל ירוק פרוס
1 בצל סגול חתוך לרבעים
1 כף שמן זית
3 עלי ריחן טריים
מלח ופלפל
12 טייגר שרימפס קלופים ונקיים
לוויניגרט: ¼ כוס רכז תפוחים
¼ כוס רכז אשכוליות
1 כף שומשום
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הוויניגרט למעט שמן הזית. מוסיפים את שמן הזית תוך כדי ערבוב בזילוף איטי.
מקפיצים במחבת את כל הפלפלים והבצלים מספר דקות. מוסיפים את עלי הריחן ומלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהאש.
במחבת נפרדת מקפיצים את החסילונים במעט שמן זית כשתי דקות, עד שהחסילונים משנים צבעם לוורדרד. מעבירים את החסילונים למחבת הפלפלים ומוסיפים שלוש כפות מהוויניגרט. מצמצמים את הרוטב, מסירים מהאש ומוזגים לצלחת הגשה. מעטרים את המנה בעירית.
מגיש: dylam
מקור: שף עידו סוכר ממסעדת סנטה פה
שתף את המתכון