הוראות הכנה
מרכיבים
1,ק'ג שניצל עוף
6,ביצים
400,גר' קמח
1,כפית אבקת אפיה
1,כפית קארי
1,כף מרק עוף
זר כוסברה טריה קצוצה דק או 3כפות כוסברה יבשה
1,כפית אבקת שום
מים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
לערבב את החומרים היבשים
להוסיף את הביצים להמשיך לערבב
להוסיף מים בהדרגה עד שיוצאת בלילה לא סמיכה מידי ולא דלילה מידי
לחתוך את השניצל לאצבעות ליטבול בבלילה ולהכניס לשמן רותח בסביבות 150-160mc
לטגן עד להשחמה
להוציא לשים על נייר סופג
יוצא טעים טעים
בתאבון
מגיש:
מקור: צבא
שתף את המתכון