חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 יחידות שרימפס נקי וקלוף למעט הזנב
150 מ"ל חלב קוקוס
100 מ"ל שמנת מתוקה
½ פלפל צ'ילי פרוס דק
½ מנגו חתוך לקוביות בינוניות
½ כרישה חתוכה לרצועות דקות
1 בצל ירוק (חלק ירוק בלבד) חתוך לרצועות
30 גרם חמאה
מעט מלח ופלפל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
במחבת ווק ממיסים את החמאה. מוסיפים את השרימפס ומטגני קלות עד שהם הופכים את צבעם. מוציאים למסננת ומספיגים את השרימפס מעודפי החמאה. מנגבים את הווק. מחזירים את הווק לאש ומוסיפים את חלב הקוקוס, השמנת, המנגו והצ'ילי. מבשלים כחמש דקות ומתקנים תיבול עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים את השרימפס, מערבבים היטב ומסירים מייד מהאש. מטגנים את הכרישה בשמן עמוק ומספיגים מייד בנייר סופג.
מניחים את השרימפס בצלחת הגשה ועליו יוצקים את הרוטב. מקשטים מעל ברצועות הכרישה המטוגנת ובבצל הירוק.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון