הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג בורי חתוך
3 - 5 תפוחי אדמה
6 פלפלים חריפים
פפריקה אדומה חריפה _ רסק עגבניות
שום + כרוויה(קימל טחון)
לימון סחוט לפי הטעם
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את התפוחי אדמה כאשר הם חתוכים כעיגולים, אח"כ את הפלפלים החריפים, ובסוף את הדגים.
לאחר שהכל מטוגן, להניח בצלחת ובשמן שטוגנו בו יש להוסיף כף פפריקה חריפה+ 2 כפות רסק עגבניות, לתת לו להתבשל טוב על אש נמוכה מספר דקות, אח"כ להוסיף 5 שיני שום קצוצות+ כף כרוויה + לימון לסיר ולתת לו להתבשל מס' דקות , אח"כ מניחים את תפוחי האדמה המטוגנים עליהם את הדגים ועל הדגים את הפלפלים המטוגנים מוסיפים בערך ¾ כוס מים ופלפל שחור. נותנים לתבשיל להתבשל עוד 10 דקות ובתאבון.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון