הוראות הכנה
מרכיבים
20 תאנים יבשות
3/4 כוס בירה לבנה
1 כוס קמח מנופה
1 ביצה טרופה
2 כפות סוכר
מצרכים למלית:
50 גרם אגוזים קצוצים דק
10 תמרים מגולענים קצוצים
3 כפות פיסטוק קצוץ
3 כפות שומשום
3 כפות ברנדי
קורט קינמון טחון
אופן ההכנה
תחילה מכינים את המלית. מערבבים את כל חומרי המלית ומשהים למיצויי הטעמים.
מערבבים את הבירה, הקמח, הביצה והסוכר , מערבבים לתערובת חלקה ומשהים בצד ל-10 דקות.
חוצים את התאנים לרוחבן אך לא עד הסוף. ממלאים במלית,סוגרים את התאנה ומהדקים היטב.
מחממים שמן בסיר .
לוקחים תאנה, טובלים אותה בבלילת הבירה ומטגנים אותה בשמן החם. מטגנים כך את כל התאמים.בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון