חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תאנים בגלימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תאנים בגלימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
20 תאנים יבשות
3/4 כוס בירה לבנה
1 כוס קמח מנופה
1 ביצה טרופה
2 כפות סוכר
מצרכים למלית:
50 גרם אגוזים קצוצים דק
10 תמרים מגולענים קצוצים
3 כפות פיסטוק קצוץ
3 כפות שומשום
3 כפות ברנדי
קורט קינמון טחון
אופן ההכנה
תחילה מכינים את המלית. מערבבים את כל חומרי המלית ומשהים למיצויי הטעמים.
מערבבים את הבירה, הקמח, הביצה והסוכר , מערבבים לתערובת חלקה ומשהים בצד ל-10 דקות.
חוצים את התאנים לרוחבן אך לא עד הסוף. ממלאים במלית,סוגרים את התאנה ומהדקים היטב.
מחממים שמן בסיר .
לוקחים תאנה, טובלים אותה בבלילת הבירה ומטגנים אותה בשמן החם. מטגנים כך את כל התאמים.בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון