הוראות הכנה
מרכיבים
2 תאנים טריות
1 כפית דבש
חצי כפית סוכר
1 כף חמאה מומסת
חצי כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
חותכים צלב במרכס כל תאנה. מניחים את התאנים בתבנית אפייה קטנה (בגודל שמתאים רק לתאנים). על כל תאנה שופכים (לתוך החתך) מעט חמאה מומסת. לאחר החמה שופכים את הדבש ולאחר מכן זורים את הסוכר. שופכים לתבנית יין לבן כך שיכסה את את התאנים עד לרבע הגובה שלהם.
מכניסים לגריל בתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך כחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון