חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל איטריות וכרוב נוסח בודאפשט/Kaposztas Cvekedli
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימים הקרים של החורף זה פשוט תוספת חמה ומדהימה בבודאפשט אוכלים את הגירסה המלוחה אני מעדיף את המתקתקה "צווקדלי"
תבשיל איטריות וכרוב נוסח בודאפשט/Kaposztas Cvekedli
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימים הקרים של החורף זה פשוט תוספת חמה ומדהימה בבודאפשט אוכלים את הגירסה המלוחה אני מעדיף את המתקתקה "צווקדלי"
הוראות הכנה
מרכיבים
Kaposztas Cvekedli איטריות עם כרוב מטוגן
מאכל הונגרי אפייני ממרכיבים פשוטים.
1 כרוב בינוני
250 גרם איטריות מרובעות
100 גרם חמאה/מרגרינה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
שמן
אופציה: דבש/סילאן/סוכר
אופן ההכנה
1.שוטפים את הכרוב, קוצצים דק ומניחים בקערה גדולה.
בוזקים 2 כפות מלח ומניחים לשעה להגיר נוזלים.
2.בסיר גדול ממיסים את החמאה/מרגרינה.
3.סוחטים את הכרוב מנוזלים ומעבירים לסיר.
4.מאדים/מטגנים על אש נמוכה ותוך ערבוב מידי פעם, עד שהכרוב מזהיב/משחים.
תוך כדי האידוי מוסיפים פלפל שחור טחון טרי בכמות נדיבה
5.ממלאים סיר עם מים + מעט מלח ומבשלים את האיטריות עד לדרגת "אל-דנטה".
מסננים את האיטריות ומעבירים לסיר עם הכרוב המטוגן.
6.מערבבים בזהירות. מתקנים תיבול עם מלח ואולי עוד פלפל שחור.
מגישים חם
הערה: לאלה שמעדיפים את הגרסה המתקתקה, מוסיפים דבש או סילאן או סוכר בשלב האחרון לפני ההגשה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: כרטסת המתכונים שלי
שתף את המתכון