הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס בורגול
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 עגבניה חלוטה וקצוצה
1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
1/2 1 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה
לשטוף את הבורגול ולסנן.
לחמם 1/4 כוס שמן זית ולטגן את הבצל עד שמזהיב , להוסיף את השום לערבב ולטגן עוד
1/2 דקה.
להוסיף את הבטטה ולטגן כ-4-5 דקות, להוסיף את העגבניה , ותבלינים לערבב מס ' דקות
להוסיף את הבורגול והפטרוזיליה , לערבב . להוסיף את המים להביא לרתיחה ולבשל על אש
בינונית עד שהמים נספגים בבורגול (כ-15 דקות) בסיר מכוסה חלקי. להנמיך לאש נמוכה
לסגור את הסיר ולבשל עוד 15 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון