חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בורגול ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בורגול ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס בורגול
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 עגבניה חלוטה וקצוצה
1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
1/2 1 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה
לשטוף את הבורגול ולסנן.
לחמם 1/4 כוס שמן זית ולטגן את הבצל עד שמזהיב , להוסיף את השום לערבב ולטגן עוד
1/2 דקה.
להוסיף את הבטטה ולטגן כ-4-5 דקות, להוסיף את העגבניה , ותבלינים לערבב מס ' דקות
להוסיף את הבורגול והפטרוזיליה , לערבב . להוסיף את המים להביא לרתיחה ולבשל על אש
בינונית עד שהמים נספגים בבורגול (כ-15 דקות) בסיר מכוסה חלקי. להנמיך לאש נמוכה
לסגור את הסיר ולבשל עוד 15 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון