הוראות הכנה
מרכיבים
תבשיל פיקנטי בטטה עם עוף
2 כפות שמן זית, 1 בצל גדול קצוץ , 3 כוסות בטטה חתוכה לקוביות, 2 שיני שום קצוץ, 30 גר' שעועית לבנה מושרת , 1 כפית אורגנו מיובש, 1 כפית כמון, 2 כפיות צ'ילי, ציר מרק עוף , קוביות עוף מבושל או שאריות עוף
מושרת
לקישוט אבוקדו או קוסברה.
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיף את הבצל, שום, בטטה ופלפל פעמון;
ומבשלים, תוך בחישה מדי פעם, עד שהירקות מתרככים מעט, 5 עד 6 דקות. מוסיפים אבקת צ'ילי, כמון ואורגנו
להוסיף את השעועית ואת המרק (או ציר) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים
במשך 15 דקות. לעלות לחום בינוני-גבוה ומוסיפים ½ כוס תירס; מוסיפים את העוף ומבשלים עוד מספר
דקות
מסירים מהאש. מוסיפים מלח ופלפל. מגיש בציפוי אבוקדו ו / או כוסברה, אם תרצה בכך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון