חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בטטה עם עוף פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בטטה עם עוף פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תבשיל פיקנטי בטטה עם עוף
2 כפות שמן זית, 1 בצל גדול קצוץ , 3 כוסות בטטה חתוכה לקוביות, 2 שיני שום קצוץ, 30 גר' שעועית לבנה מושרת , 1 כפית אורגנו מיובש, 1 כפית כמון, 2 כפיות צ'ילי, ציר מרק עוף , קוביות עוף מבושל או שאריות עוף
מושרת
לקישוט אבוקדו או קוסברה.
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיף את הבצל, שום, בטטה ופלפל פעמון;
ומבשלים, תוך בחישה מדי פעם, עד שהירקות מתרככים מעט, 5 עד 6 דקות. מוסיפים אבקת צ'ילי, כמון ואורגנו
להוסיף את השעועית ואת המרק (או ציר) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים
במשך 15 דקות. לעלות לחום בינוני-גבוה ומוסיפים ½ כוס תירס; מוסיפים את העוף ומבשלים עוד מספר
דקות
מסירים מהאש. מוסיפים מלח ופלפל. מגיש בציפוי אבוקדו ו / או כוסברה, אם תרצה בכך
מגיש: יעקב
מקור:
שתף את המתכון