חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר טחון (או בקר או כבש או מעורב)
שלוש כוסות אורז מלא או רגיל
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
חציל
גזר
רסק עגבניות
שום
צ'ילי חריף
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
חותיכם את הגזר לקוביות קטנות וגם את הבצל.מאדים ביחד עם הצילי הגרוס והשום.
שמים את העגבניות במים חמים וחותכים חריצים בחלק התחתון על מנת להוריד את העור.
לאחר שהבצל הופך לשקוף מוסיפים את הבשר פנימה ומפוררים אותו כמו בבולונז עד אשר הוא מבושל. מוסיפים את החציל חתוך לקוביות ומפזרים מעליו מלח. לאחר כמה דקות בישול כאשר החציל התחיל להוציא מים מוסיפים את העגבניות המקולפות והחתוכות לקוביות פנימה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל עד שרואים שהעגבניות הפכו לעיסה.מוסיפים שני רסק עגבניות קטנים ולאחר מכן ממלאים את הכלי במים להוריד את הרסק שנשאר ומוסיםים גם את המים פנימה. מוסיפים כמון, קינמון, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ופלפל לפי הטעם
לאחר ערבוב קל מוסיפים את האורז (מלא או לא). מוסיפים כוס מים על כל כוס אורז ומשאירים להתבשל ביחד. חוזרים אחרי עשר דקות ובודקים האם יש מספיק מים לבישול האורז. ממשיכים כך עד שהאורז התרכך לגמרי ובתאבון!
מגיש: Guy_Hir
מקור:
שתף את המתכון