הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קוביות בשר בקר
1 חבילה תחתיות ארטישוק קפוא ומופשר
1 כף רסק עגבניות
½ כפית כורכום
מלח ופלפל
שמן
בצל גדול פרוס רצועות
אופן ההכנה
בע"ה
1) מבשלים קוביות בשר במים עד שתהיינה רכות. מסננים ושומרים ציר. משחימים קלות
את הקוביות במחבת.
2) מחממים בסיר רחב שמן ומאדים בצל. מוסיפים רסק, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים
מספר דקות.
3) מוסיפים 2 כוסות ציר ומרתיחים. מוסיפים בשר וארטישוקים חתוכים לחצי ומבשלים
עוד כמעט שעה
מתכונים בספר זה הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון