חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר ושלושה סוגי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה מעולה עם 3 סוגי פטריות. הבסיס להצלחה הוא בשר brטרי מעולה ("שייטל" של "אדום אדום").
תבשיל בשר ושלושה סוגי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה מעולה עם 3 סוגי פטריות. הבסיס להצלחה הוא בשר brטרי מעולה ("שייטל" של "אדום אדום").
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר ("שייטל" של "אדום אדום")חתוך לקוביות 2X2 ס"מ.
4 כפות שמן קנולה
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות.
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
2 ענפי טימין טרי.
1 כוס חתיכות סלרי אמריקאי באורך 1.5 ס"מ.
1 כוס מים או נוזל עוף.
להכנת הפטריות:
½1 סלסלות פטריות "שמפניון" טריות חצויות.
1 סלסלה פטריות "ירדן" חצויות.
1 סלסלת פטריות "פורטבלו חורש" פרוסות גס.
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
3 שני שום קצוצות.
½ כוס בצל ירוק חתוך.
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר כבד, מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד השחמה.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים , תוך ערבוב, עד הזהבה. מתבלים , מוסיפים את הסלרי והנוזלים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים, בסיר מכוסה, על להבה נמוכה במשך כשעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.
4. מטגנים במחבת גדולה חמה מאד, את הפטריות עד השחמה (כל סוג בנפרד ובכמויות קטנות). מתבלים ומוסיפים לתבשיל בסיר וממשיכים לבשל עוד כ-10 דק'נוספות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומתקנים תיבול.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון