חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר טלה ספרדי קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר טלה ספרדי קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות
½ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
200 גרם כבד טלה (ואם אין להשיג אז כבד עגל גם יהיה טוב) חתוך לקוביות
2 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים שהושרו במים ונחתכו לרצועות
1 פלפל צ'ילי מיובש נקי מגרעינים וקצוץ
1 כוס יין לבן
1 פרוסת לחם לבן קלויה חתוכה לקוביות
2 גבעולי טימין
1 עלה דפנה
2 כוסות ציר ירקות
2 שיני שום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף חומץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן וסוגרים את נתחי הבשר. מוסיפים את הבצל, הכבד, הפלפל המתוק, הצ'ילי ומעט מלח ומטגנים ביחד קלות. מוסיפים את היין, הלחם, הטימין, עלה הדפנה והציר. מתבלים עוד פעם במעט מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה. כותשים את השום בעזרת עלי ומכתש לממרח אחיד. מוסיפים את הפפריקה והחומץ ומערבבים. את התערובת הזאת מוסיפים לסיר ומשאירים להתבשל עוד רבע שעה. מוציאים את עלה הדפנה והטימין ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון