הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו דג פלמידה לבנה
4 שיני שום פרוסות דק
1 תפוח אדמה מבושלים ופרוס דק
100 גרם רסק עגבניות
200 מל. ציר דגים
חצי כוס שמן זית
2 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
אופן ההכנה
בסיר עם שמן זית חם מטגנים את פרוסות השום ורסק העגבניות.
כשהשום מזהיב מוסיפים את פרוסות התפוח אדמה והפטרוזיליה.
כשהתפוחים מוזהבים, מוסיפים את הציר ומבשלים עד לרתיחה.
כשרותח , מוסיפים את הדגים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ- 20 דקות.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון