חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חומוס וארטישוק ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חומוס וארטישוק ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 יחידות ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך גדול
1 כוס חומוס (לאחר השריה של 24 שעות)
1 בצל קצוץ
4 שיני שום פרסות
3 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
4/3 כפית כורכום
3/4 כפית כמון
כוסברה טריה קצוצה
מים לכיסוי התבשיל
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד הזהבה חלקית, להוסיף את השום ,לערבב ולטגן יחד כחצי דקה.
להוסיף את החומוס והארטישוק לערבב, להוסיף את שאר המצרכים מלבד הכוסברה, ומים
לכיסוי התבשיל. להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כשעה .
בסוף הבישול להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולבשל יחד 10 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון