הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כוס אפונה ירוקה
2 תיבוליות קנור "עשבי תיבול"
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק עוף
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
לתבל את חזה העוף במלח ופלפל שחור גרוס.
בסיר רחב לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף שום כתוש ולערבב כדקה. להוסיף
את קוביות חזה העוף לערבב כ-10 דקות.
להוסיף אפונה ,את התיבוליות ,תבלינים ומים לערבב. להביא לרתיחה ראשונה ולהמשיך
לבשל על אש בינונית כ-10 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון