הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חיטה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
חמוציות מיובשות
מלח
פלפל שחור
2 כפיות סוכר חום
1 כפית כורכום
פטרוזיליה קצוצה
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה
לנקות את החיטה לשטוף , לשים בקערה עם מים כ-5 שעות. ולסנן
לטגן בצל עד להשחמה, להוסיף את השום ולערבב כדקה. להוסיף את החמוציות והחיטה ולערבב. להוסיף תבלינים ,מלבד הפטרוזיליה, ולערבב להוסיף את המים ,לבשל על אש גבוהה עד שהמים נספגים בחיטה, להעביר לאש נמוכה ולכסות את הסיר ,להמשיך לבשל עד שהחיטה מוכנה (בערך כשעה ).
בסוף הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון