חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חיטה עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חיטה עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1כוס חיטה
1 בטטה בינונית
ארטישוק ירושלמי
1 גזר
פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות אבקת מרק עוף
2 כפות סילן
אופן ההכנה
לשטוף את החיטה ולהשרות במים מינימום שעתיים
את הירקות לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות
בסיר, לחמם מעט שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את השום הכתוש ולטגן יחד כדקה (לא לשרוף את השום).
להוסיף את כל הירקות ולערבב, לטגן כ-5 דקות
להוסיף את החיטה לערבב, להוסיף תבלינים וסילן ,מלבד הפטרוזיליה(את הפטרוזליה מוסיפים בסוף הבישול), לערבב ולהוסיף מים בכמות שתכסה את התבשיל וקצת יותר.
להביא לרתיחה ולבשל כ-20 דקות עד שרוב המים נספגים, להנמיך לאש בינונית ולבשל כ-20 דקות נוספות.
בסוף הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון