חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל כבדים אזוטרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרכיבים התווספו תוך כדי הבישול והטעימה. br brאצלי הבישול הוא הרפתקה . brאני יודעת איך אני נכנסת לתוך התבשיל אבל brאף פעם אני לא יודעת איך זה יוצא.
תבשיל כבדים אזוטרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרכיבים התווספו תוך כדי הבישול והטעימה. br brאצלי הבישול הוא הרפתקה . brאני יודעת איך אני נכנסת לתוך התבשיל אבל brאף פעם אני לא יודעת איך זה יוצא.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' כבדי עוף פרוסים לפרוסות קטנות
3 בצלים חתוכים לרבעי טבעות
4 שיני שום קצוצים דק דק
3 עלי מרווה יבשים
חופן חמוציות ללא סוכר
חופן פולי קקאו
חופן שקדים פרוסים
2-3 כפות ברנדי
מלח, פלפל שחור,
כף אבקת מרק בצל (לנמנעים-לא חובה)
4-5 כפות שמן זית
חצי כוס מים
אופן ההכנה
בסיר שטוח
1. מאדים את הבצל הפרוס בשמן זית עד להזהבה.
2. מסדרים את הבצל מסביב לסיר ושמים את הכבדים באמצע כדי לתת להם להיקלות במהירות
3. לערבב את כל התכולה בסיר ולהתחיל להוסיף את כל התוספות לפי הסדר-
פולי הקקאו
חמוציות
שקדים פרוסים
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק בצל
בסוף להוסיף את הברנדי, לערבב בעדינות ולהוסיף חצי כוס מים לפי הצורך.
מעדן אמיתי.
בתיאבון.
מגיש: יהודית
מקור:
שתף את המתכון