הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' כבדי עוף פרוסים לפרוסות קטנות
3 בצלים חתוכים לרבעי טבעות
4 שיני שום קצוצים דק דק
3 עלי מרווה יבשים
חופן חמוציות ללא סוכר
חופן פולי קקאו
חופן שקדים פרוסים
2-3 כפות ברנדי
מלח, פלפל שחור,
כף אבקת מרק בצל (לנמנעים-לא חובה)
4-5 כפות שמן זית
חצי כוס מים
אופן ההכנה
בסיר שטוח
1. מאדים את הבצל הפרוס בשמן זית עד להזהבה.
2. מסדרים את הבצל מסביב לסיר ושמים את הכבדים באמצע כדי לתת להם להיקלות במהירות
3. לערבב את כל התכולה בסיר ולהתחיל להוסיף את כל התוספות לפי הסדר-
פולי הקקאו
חמוציות
שקדים פרוסים
מלח, פלפל שחור
כף אבקת מרק בצל
בסוף להוסיף את הברנדי, לערבב בעדינות ולהוסיף חצי כוס מים לפי הצורך.
מעדן אמיתי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון