חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול חתוך לרבעים, ללא הגזע ופרוס
1 בצל שאלוט קצוץ דק
100 גרם פטריות יער קצוצות
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
50 גרם בייקון קצוץ
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מעט שמן אגוזים
25 גרם חמאה
2 שיני שום חצויות
1 פלפל צ'ילי חתוך לאורך
2 עלי דפנה
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים מים עם הצ'ילי, עלי הדפנה, השום וכפית וחצי מלח. כאשר המים רותחים מוציאים מהסיר את הצ'ילי, השום ועלי הדפנה ומכניסים פנימה את הכרוב. מביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מבשלים כשתי דקות ומעבירים מייד את הכרוב למי קרח. מסננים ומניחים בצד.
במחבת מחממים את שמן האגוזים והחמאה. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את בצל השאלוט ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הבייקון ומטגנים ביחד עוד כשתיים שלוש דקות. מוסיפים את הכרוב, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את הפרמזן וממשיכים לערבב עוד שלוש דקות.
מגישים חם כתוספת לבשר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון