הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
2 בצלים ביניניים חתוכים לרצועות ערוכות
4 גזרים חתוכים לפרוסות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקובות
5 עגבניות (אפשר לשלב עגבניות שרי) חתוכות לקוביות
1 כרוב בינוני/ קטן חתוך לרצועות דקות
6 שיני שום שלמות
מלח ופילפל
מחבת עמוקה בסגנון ווק
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל עד שיתכיל להזהיב, להוסיף את הגזר לבשל כמה דקות ולהוסיף את התפוחי אדמה. לבשל אותם ולערבב כל כמה דקות עד שהם מתכילים להתרכך ולהוסיף את העגבניות והשום (שיני שום שלמות לא ניתן להחליף ברסק קפוא), אחרי שהעגבניות התרכחו להוסיף את הכרוב ולחסות, תוך מספר דקות הכרוב יתאדה מהנוזלים של העגבניות ויהיה יותר נוח לערבב את התבשיל, כעט ניתון לכסות את התבשיל ולבשל לאט, התבשיל מוכן כאשר הכרוב מגיע למרכם הנכון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון