הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג מח בקר
5 כפות עגבניות מרוסקות משומרות
3 שיני שום כתושות
2 פלפלים אדומים, יבשים ומושרים חצי שעה במים קרים
1 כפית כמון
½ כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לבן
2 כפות פטרוסיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
כוס וחצי מים
שמן
אופן ההכנה
1) מרתיחים את המח בסיר עם מים במשך 5 דקות. מסירים את הקרום הדק העוטף
את המח. חותכים לנתחים קטנים.
2) מחממים שמן בסיר ומאדים עגבניות עם שום כתוש. מוסיפים פפריקה, כמון,
מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים פלפלים חתוכים גס, פטרוסיליה וכוסברה ומערבבים.
3) מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מח ומבשלים באש קטנה כחצי שעה
עד שהתבשיל יסמיך מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון