הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים חתוכים לפרוסות דקות
3 תפוחי עץ חמוצים (אנה) חתוך לקוביות קטנות
3 עגבניות חתוכים לקוביות
קבע קילו בשר הודו חתוך לקוביות
רבע כוס רוטב סויה
מלח, פלפל, פפריקה אדומה ,
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם מעט שמן להוסיף את התפוחים ולהמשיך לטגן להמשיך כך
עד שכל החומרים נמצאים בתוך הסיר להוסיף תבלינים ורוטב סויה
ו לבשל אש על קטנה עד שהבשר מתבשל היטב
להגיש עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון