חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עדשים ובורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים...
תבשיל עדשים ובורגול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים...
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס עדשים חומות
1 כוס בורגול גס
כף מרק עוף
פלפל שחור
מים
שמן
בצל
אופן ההכנה
להשרות את העדשים במים למשך הלילה.
לחתוך בצל לקוביות ולטגן להזהבה בסיר.
להוסיף את העדשים שהושרו כל הלילה.
להוסיף מים רותחים בכמות של אצבע אחת מעל גובה התבשיל.
להוסיף תבלינים ולבשל על אש נמוכה כ-10 דקות עד שהעדשים
רכות, להוסיף את הבורגול לסיר, להוסיף עוד קצת מים ,אם חסרים,
להמשיך לבשל כ-20 דקות על אש נמוכה עד שכל המים נספגים
והתבשיל רך.
בתאבון!
מגיש: MIRSO
מקור: קרן-חברה לעבודה
שתף את המתכון