הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס עדשים חומות
1 כוס בורגול גס
כף מרק עוף
פלפל שחור
מים
שמן
בצל
אופן ההכנה
להשרות את העדשים במים למשך הלילה.
לחתוך בצל לקוביות ולטגן להזהבה בסיר.
להוסיף את העדשים שהושרו כל הלילה.
להוסיף מים רותחים בכמות של אצבע אחת מעל גובה התבשיל.
להוסיף תבלינים ולבשל על אש נמוכה כ-10 דקות עד שהעדשים
רכות, להוסיף את הבורגול לסיר, להוסיף עוד קצת מים ,אם חסרים,
להמשיך לבשל כ-20 דקות על אש נמוכה עד שכל המים נספגים
והתבשיל רך.
בתאבון!
מגיש:
מקור: קרן-חברה לעבודה
שתף את המתכון