חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עלי גפן/מנגולד עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עלי גפן/מנגולד עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
40 עלי גפן/ או 3 צרורות מנגולד
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום, פרוסות
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1/2 כוס אורז
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כוסות מים
מלח
1 כף צנובר
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את עלי הגפן/מנגולד מוציאים וחותכים לרצועות של 3 ס"מ
2. מכניסים את הכל לסיר גדול עם מים שהורתחו קודם לכן לבישול של 3-4 דקות.
ומסננים עם מסננת.
3. מכניסים לסיר שמן, בצלים, ושום ומטגנים כ 3 דקות
4. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים ל 2 דקות, ומוסיפים את העגבניות ומתבלים
5. מוסיפים את המים והמנגול/ עלי גפן ומביאים לרתיחה
6. מוסיפים האורז מערבבים כמהה מנמיחים אש ומכסים לכ- 20 דקות
7. פותחים את המכסה לאחר 10 דקות
8. מפזרים למעלה כף צנובר קלוי
9. מומלץ מאוד לאכול עם יוגורט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון