הוראות הכנה
מרכיבים
- 400 גרם פול ירוק (חצי חבילה של סנפרוסט) - 2 בצלים קצוצים
- 2 שיני שום קצוץ
- כפית עלי טימין
- ½ ק"ג כבד עוף חצוי ונקי
- מלח ופלפל שחור
- פפריקה מתוקה, כמון וכורכום
אופן ההכנה
- להכניס את הפול לסיר עם מים רותחים שהומלחו מעט למשך 10-15 דקות ולסנן.
- מחממים שמן במחבת לטיגון (לא עמוק).
- מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה.
- מוסיפים את שום ומטגנים עוד קצת.
- מוסיפים את הפול והטימין ומתבלים לפי הטעם. אחרי טיגון קל שופכים את התערובת לקערה.
- מוסיפים עוד מעט שמן באותה מחבת ומקפיצים את הכבד (לא לטגן יותר מידי על מנת לא לייבש אותו).
- אחרי טיגון הכבד מוסיפים את תערובת הפול ומטגנים הכל ביחד עוד כמה דקות עד לאיחוד כל הטעמים ביחד.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון