הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות קטנות ושלמות
1 בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות 1X1 ס"מ
4 קישואים
1 בצל גדול קצוץ
¼ כוס יין אדום יבש
8 שיני שום חתוכות לפרוסות
¼ כפית זרעי קימל
¼ כפית זרעי כוסברה גרוס טרי
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
¼ כוס שמן זית
¼ כוס רוטב מקסיקני
¼ כפית פלפל אדום חריף
1 כפית מלח
אופן ההכנה
במחבת עם השמן מטגנים את הבצל והפטריות השלמות,
מוסיפים את קוביות הבטטה, השום, והתבלינים,
חותכים את הקישואים לאורך ופורסים ומוסיפים לתבשיל,
מוסיפים את היין ,
מבשלים 20 דקות ומתקנים בתיבול ומלח,
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון