חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פריקה עם אפונה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפריקה זו חיטה ירוקה מעושנת, גרוסה. טעמה עדין ,עשירה בחלבונים,מינרלים וסיבים תזונתיים brבקיצור בריא מאוד.
תבשיל פריקה עם אפונה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפריקה זו חיטה ירוקה מעושנת, גרוסה. טעמה עדין ,עשירה בחלבונים,מינרלים וסיבים תזונתיים brבקיצור בריא מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פריקה
½ כוס אפונה ירוקה
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
¾ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
½1 כוסות מים
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לנקות את הפריקה לשטוף ולסנן.
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן זית עד להשחמה קלה, להוסיף את השום ולערבב
כחצי דקה. להוסיף גזר ואפונה, ולערבב.
להוסיף את הפריקה, לערבב להוסיף תבלינים ומים להביא לרתיחה ולבשל על אש
גבוהה עד שהמים נספגים. להעביר לאש נמוכה ולבשל עוד כ-20 דקות בסיר מכוסה.
להניח מתחת לסיר משטח מבודד.
לקראת סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה .ולערבב.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון