חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל צ'וריסוס ביין עם עגבניות ופלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל צ'וריסוס ביין עם עגבניות ופלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נקניקיות צ'וריסוס חתוכות ל-3 חלקים כל אחת
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
1 כוס עגבניות שרי שלמות
4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
1 ראש שום מפורק וקלוף
1 לימון חתוך לקוביות קטנות
1 בקבוק יין אדום ספרדי וצעיר
1 צרור ריחן טרי וקצוץ
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל צ'ילי גרוס
1 כפית פלפל שחור גרוס
½ כוס שמן זית
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
בסיר נמוך ורחב מרתיחים את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפלפלים ואת העגבניות ומטגנים יחד כ-10 דקות. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה. מוסיפים את שימורי העגבניות ושוב מביאים לרתיחה. מוסיפים את יתר החומרים (למעט הנקניקיות). במקביל מטגנים את נקניקיות הצ'וריסוס במעט שמן זית עד השחמה קלה, מוסיפים אותן לסיר ומבשלים הכל ביחד עוד 20 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון