הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
3 קישואים בינוניים
2 שיני שום
כפית רכז רימונים
מעט שמן לטיגון (אני מעדיפה קנולה)
מלח גס
פלפל אנגלי
קמצוץ פטרוזיליה קצוצה דק
קמצוץ שמיר קצוץ דק
מחבת עמוקה
אופן ההכנה
1. לחצות את הבצל ולפרוס לפרוסות
2. לחתוך את הקישואים לטבעות
3. לטגן את הבצל לשקיפות, להוסיף את הקישואים והשום
4. לכסות ולאדות עד שלושת רבעי רכות של הקישואים
5. לתבל במלח ופלפל
6. לפזר מעל את עשבי התבלין
7. לכסות במכסה, לכבות את האש
8. לצנן 15 דקות, או להגיש קר
9. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון