הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון
500 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים
1 בצל יבש גדול וקצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן היטב
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
5 כפות קמח מצות
2 כפות אבקת מרק עוף
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית
3 כוסות מים
1 כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1 לערבב את הבשר עם הבצל היבש הקצוץ ולהוסיף את הבצל המטוגן, את הפטרוזיליה.את הביצה וקמח המצה.לתבל בפלפל שחור גרוס טרי.
2 בסיר עם שמן הזית לטגן קלות את רוטב הצ'ילי. להוסיף פפריקה חריפה. אבקת מרק עוף.
מים.פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם,להביא לרתיחה,
3 לגלגל כדורים קטנים מתערובת הבשר ולהכניס לרוטב ולהוסיף את פרחי הברוקולי, לבשל
20 דקות,
להגיש עם אורז לבן או פירה,
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון