הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
4 תפו"א חתוכים לריבועים
1 ק"ג חלקי עוף
2 שיני שום פרוסים דק
מלח
פלפל
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
מחממים סוטאז' (סיר עמוק ורחב) עם כ 1/4 כוס שמן זית, מוספים כ 4 תפוחים אדמה פרוסים לריבועים
מערבבים ומכסים במכסה, למשך כ 10 דקות וכל מספר דקות לערבב את התפו"א עד שמזהבים
מוצאים את התפו"א לצלחת, ושמים באותו סיר אם אותו שמן כ 1 ק"ג חלקי עוף שייובשו והומלחו קודם לכן . מטגנים על כל צד כ 5 דקות עם מכסה סגור עד להזהבה.
מחזרים את התפו"א לסיר יחד עם העוף, מוסיפים 2 שיני שום פרוסים דק, מפלפלים וממלחים מעל ומוספים 3/4 כוס מים מכסים את הסיר ומנמכים את האש לבינוני נמוך למשך 20-25 דקות מורדים את הסיר , בודקים שהתפו"א ועוף רכים אז התבשיל מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון