הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה תרד טרי
חצי קילו חומוס יבש או שעועית יבשה
2 בצלים יבשים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות
חותכים את עלי התרד לרצועות
יש להשרות את החומוס לפחות 24 שעות ובמהלכן להחליף מיים (בערך כל 12 שעות-במים כדאי להשקות עציצים)
לטגן מעט את הבצל במחבת עד שיקבל גון זהוב
להרתיח מים בסיר ולחלוט בהם את התרד ולאחר מכן לשטוף במיים קרים .
את הבצל המטוגן לשים בסיר
להכין רסק עגבניות בכמות של שלוש כוסות לפחות בדרגת סמיכות גבוהה
לשפוך את מיץ העגבניות לסיר
להכניס את החומוס לאחר שהושרה
להכניס את התרד
לערבב את הכל ולהוסיף תבלינים
לכסות את הכל במיים ולתת להתבשל .
להוסיף כף או 2 של מרק עוף
** במקום חומוס אפשר להשתמש בשעועית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון