חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל תרד וחומוס/שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהמטבחים של פעם קל להכנה וטעים באכילה
תבשיל תרד וחומוס/שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהמטבחים של פעם קל להכנה וטעים באכילה
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה תרד טרי
חצי קילו חומוס יבש או שעועית יבשה
2 בצלים יבשים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות
חותכים את עלי התרד לרצועות
יש להשרות את החומוס לפחות 24 שעות ובמהלכן להחליף מיים (בערך כל 12 שעות-במים כדאי להשקות עציצים)
לטגן מעט את הבצל במחבת עד שיקבל גון זהוב
להרתיח מים בסיר ולחלוט בהם את התרד ולאחר מכן לשטוף במיים קרים .
את הבצל המטוגן לשים בסיר
להכין רסק עגבניות בכמות של שלוש כוסות לפחות בדרגת סמיכות גבוהה
לשפוך את מיץ העגבניות לסיר
להכניס את החומוס לאחר שהושרה
להכניס את התרד
לערבב את הכל ולהוסיף תבלינים
לכסות את הכל במיים ולתת להתבשל .
להוסיף כף או 2 של מרק עוף
** במקום חומוס אפשר להשתמש בשעועית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון