הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
7-10 שזיפים יבשים מגולענים
10 משמשים מיובשים
חופן צימוקים בהירים
50 גרם שקדים קלופים פרוסים
50 גרם צנוברים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
כורכום
כף סוכר חום
¼ כוס שמן
½ כוס מים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שהוא משחים מעט.
להוסיף את הפירות היבשים לטגן תוך ערבוב עוד כ-3 דקות
להוסיף את השקדים , צנוברים ואגוזי מלך, להמשיך לטגן כ-2 דקות נוספות.
להוסיף תבלינים, לערבב כ-2 דקות, להוסיף את המים, להמשיך לבשל כ-2 דקות ולסגור את האש
להגיש חם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון