חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תוספת מתוקה לקוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגי מאוד וטעים.
תוספת מתוקה לקוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגי מאוד וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
7-10 שזיפים יבשים מגולענים
10 משמשים מיובשים
חופן צימוקים בהירים
50 גרם שקדים קלופים פרוסים
50 גרם צנוברים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
כורכום
כף סוכר חום
¼ כוס שמן
½ כוס מים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שהוא משחים מעט.
להוסיף את הפירות היבשים לטגן תוך ערבוב עוד כ-3 דקות
להוסיף את השקדים , צנוברים ואגוזי מלך, להמשיך לטגן כ-2 דקות נוספות.
להוסיף תבלינים, לערבב כ-2 דקות, להוסיף את המים, להמשיך לבשל כ-2 דקות ולסגור את האש
להגיש חם .
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון