הוראות הכנה
מרכיבים
תורמוס
מים
מלח
אופן ההכנה
משרים תורמוס ללילה במים
מסננים
מרתיחים מים ומבשלים את התורמוס כ- 20 ד' לאחר הרתיחה (עד שיוצא "אל-דנטה" לא מבושל מדי)
מכבים ושוטפים
שמים מים ומלח (ביחס של כפית לכוס) ומשרים.
מחליפים בתדירות של פעמיים ביום בהתחלה ואחכ' פעם ביום עד שהמים מעשים צלולים ובהירים והמרירות נעלמת. אחכ' מפחיתים מכמות המלח (כשכבר נעשה מלוח דיו) ושמים בערך כף מלח במים כדי לשמר.
שומרים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון