הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם תותים
1 מיכל שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
חופן נדיב של עלי נענע
אופן ההכנה
קוטמים את הקצה הירוק של כל התותים. את היפים מביניהם שומרים בצד (כמחצית). את השאר חותכים לרבעים ומעבירים למעבד מזון יחד עם הנענע והחלב. מעבדים למחית חלקה ומעבירים לקערה עם השמנת המתוקה. מקציפים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף חצי נוקשה.
מסדרים את התותים בצלחת ההגשה בצורת עיגול כאשר ביניהם יוצקים מהקצפת. מניחים תות אחד במרכז הקצפת.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון