חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר כבש צנוברים ותפוח !!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר כבש צנוברים ותפוח !!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם תחתיות ארטישוק קפואות [ אני משתמש בשקית סנפרוסט ] מופשרות .
למלית:
300 גרם בשר כבש טחון .
חצי כפית אבקת אפיה
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קינמון
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
150 גרם צנובר קלוי
2 תפוחים מסוג "גראני סמיט" מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מושרים בכף מיץ לימון .
לרוטב :
מיץ מלימון אחד
כפית כורכום
2 בצלים קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כוסות מרק עוף
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל חומרי המלית כולל התפוח והצנובר .
למלות את התחתיות במלית ולסדר בתבנית אפיה .
לחמם תנור ל180 מעלות להכניס את התבנית לאפות 10 דקות .
לערבב את כל חומרי הרוטב ,ולצקת על התחתיות .
להמשיך לאפות למשך כ 40 דקות .
להגיש מעוטר בעלי פטרוזליה .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון