הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם תחתיות ארטישוק קפואות [ אני משתמש בשקית סנפרוסט ] מופשרות .
למלית:
300 גרם בשר כבש טחון .
חצי כפית אבקת אפיה
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קינמון
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
150 גרם צנובר קלוי
2 תפוחים מסוג "גראני סמיט" מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מושרים בכף מיץ לימון .
לרוטב :
מיץ מלימון אחד
כפית כורכום
2 בצלים קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כוסות מרק עוף
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל חומרי המלית כולל התפוח והצנובר .
למלות את התחתיות במלית ולסדר בתבנית אפיה .
לחמם תנור ל180 מעלות להכניס את התבנית לאפות 10 דקות .
לערבב את כל חומרי הרוטב ,ולצקת על התחתיות .
להמשיך לאפות למשך כ 40 דקות .
להגיש מעוטר בעלי פטרוזליה .
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון