הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת שימורי תירס של "פרי גליל"
רוטב סויה פיקנטי "ויטה"
אופן ההכנה
פותחים את שימורי התירס של "פרי גליל".
שופכים לסיר, עם 1-2 כפות מהמים של השימורים
מוסיפים רוטב סויה פיקנטי של "ויטה"
ומבשלים
עד שלא נשארים נוזלים
*****************************************************
גיוונים:
אפשר לגוון את התיבול עם סוכר, מלח ופלפל
אפשר להוסיף ירקות (גזר, פלפל ירוק, כרוב חתוך לרצועות, קישואים ועוד...)
ואז צריך לבשל 2-3 דקות את הירקות לפני שמוסיפים את התירס.
אפשר להוסיף אורז מבושל ולערבב בצלחת.
****************************************************
מגיש:
מקור: סבתא צילה
שתף את המתכון