הוראות הכנה
מרכיבים
- 200-300 ג"ר קורקבנים שלוקים, נקיים וחתוכים (הוראות בהקדמה).
- קופסה של פטריות חתוכות מסוננות ושטופות.
- בצל גדול קצוץ בינוני
- חבילת תירס קפוא (סנפרוסט או חברה אחרת)
- כף מלאה פפריקה מתוקה, מלח, פלפל לבן ואבקת מרק
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הקורקבנים ומטגנים מעט.
- מוסיפים את הפטריות המסוננות והתירס.
- מוסיפים את התבלינים ומים לפי הצורך. ( הגובה מעט מעל התירס).
- מבשלים בערך 20 דקות עם מכסה עד לאידוי חצי מכמות המים לרוטב סמיך וטעים.
- מגישים בתוספת אורז לבן בצד.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון