הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפ"א בינוניים
1 כף מרק עוף
1 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
4-5 כפות שמן זית
3-4 שיני שום קטושים
1/2 כפית תימין או רוזמרין
אופן ההכנה
1) את התפ"א קולפים חותחים לקוביות גדולות ומבשלים בסיר מים ומלח כעשר דקות
2) מסננים את התפ"א
3) את המרק עוף, פלפל שחור, כורכום, שום הקתוש ושמן זית מערבבים יחדיו בתבנית חד פעמי או בפירקס.
4) את התפ"א מוסיפים לתבלינים ומערבבים יחדיו הכל עד שהתפ"א מצופים בתבלינים
5) מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים כ40 דקות עד שעה
שיהיה בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון