חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"אד אפויים ממולאים גבינת אמנטל ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"תוספת נחמדה למנה עיקרית: תפוחי אדמה אפויים ממולאים גבינת אמנטל ופרמזן, br בתוספת בצלים ירוקים, שום וטימין"
תפו"אד אפויים ממולאים גבינת אמנטל ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"תוספת נחמדה למנה עיקרית: תפוחי אדמה אפויים ממולאים גבינת אמנטל ופרמזן, br בתוספת בצלים ירוקים, שום וטימין"
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה אפויים
למילוי:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית
100 גר' גבינת אמנטל מגורדת דק
100 גר' פרמזן מגורדת דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף עלי טימין טריים
חצי כפית אגוז מוסקט
2 ביצים
מלח גס, פלפל שחור טחון טרי
להגשה:
3 כפות פרורי לחם
אופן ההכנה
הכנה:
1. מרוקנים את תפוחי האדמה. מועכים במזלג את תוכן תפוחי האדמה שהוצאנו מהקליפות.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.
2. ממלאים בכף את קליפות תפוחי האדמה בתערובת המתובלת, כך שתבלוט כגבעה נאה מעל
שפת תפוחי האדמה. מפזרים מעל מעט גבינה, מעט פרורי לחם, זולפים מעל מעט שמן זית
ומכניסים אל מתחת לגריל הביתי לכמה דקות, עד שפני תפוחי האדמה מזהיבים ושחימים
יפה.
- מגישים עם שמנת חמוצה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון