הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפו"א חתוכים לשמיניות
2 כפות פפריקה מתוקה
4 שיני שום חתוכות גס
כפית מלח גס
½ כפית פלפל
קמצוץ קינמון
2 כפות שמן זית
20 גרם חמאה חתוך לקוביות
אופן ההכנה
1. לערבב בתבנית את תפוחי האדמה עם פפריקה ,מלח ,פלפל ,קינמון ,שום ושמן. לכסות את התבנית האפיה בנייר כסף ולהעביר לתנור שחומם מראש ל -180°c למשך 30 דקות.
2. אחרי 30 דקות בתנור, להסיר את הנייר כסף לערבב את תפוחי האדמה ולפזר את החמאה. להחזיר לתנור למשך עוד 20-25 דקות עד ההזהבה.
3. לערבב ולהגיש, בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון