הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה
זנגביל ,כוסברה קצוצה דק ,קמח חומוס , מלח,גרעיני חרדל שחורים,גרעיני כמון,כורכום
שום ,עלי קארי(אם יש אם לא אבקה),פפריקה ,פלפל חריף קצוץ
אופן ההכנה
את תפוחי האדמה מקלפים ולאחר מכן מבשלים .
מכינים מחית מתפוחי האדמה ומניחים בצד
מטגנים במעט שמן את הכוסברה הקצוצה עם שום,גרעיני חרדל,גרעיני כמון ,עלי קארי,פלפל חריף קצוץ ,כורכום ,מלח,פלפל שחור ,זנגביל
את התערובת מוסיפים למחית תפו"א ומערבבים היטב .יוצרים כדורים לא גדולים (בינוניים)
ומניחים בצד .מכינים בלילה של קמח חומוס עם פפריקה ,מלח (הבלילה צריכה להיות חלקה )
טובלים את הכדורים בבלילה ולאחר מכן מטגנים בשמן עמוק רותח
מוציאים ע"ג נייר סופג
ניתן להגיש חם או קר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון