הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקי עוף
1 בטטה
2 תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
1 בצל
1 שן שום כתושה
לרוטב -
1/4 כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צ'לי מתוק
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית.
2. להוסיף שוקים ,להנמיך את האש,לכסות את המבחת ל כ - 25 דקות.
3. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה והבטטה.
4.להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה והבטטה לקערה ולערבב.
5. להעביר את תפוחי האדמה והבטטה יחד עם הרוטב למחבת, לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות עם מחבת לעוד כ 20 -25 דקות.
6. להגיש חם....מממ....
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון